тел:0878/021551 Цените са без включен ДДС тел:0878/021551 Цените са без включен ДДС тел:0878/021551
ЗА НАС

Добре дошли в Viki-Max - мястото, където вашият избор за качествена техника и инструменти се среща с най-добрите предложения на пазара! Ние сме онлайн магазин и лицензиран вносител от 2009г на електрически и бензинови ATV-та, скутери, триколки и четириколки - идеалният избор за любителите на активния начин на живот.

Viki-Max започва своята дейност през 2005г с внос на широка селекция от електрожени, телоподаващи апарати и други професионални инструменти. Голямо разнообразие от генератори за ток, водни помпи, акумулаторни инструменти и градинска техника.

С гордост ви предлагаме продукти от най-високо качество, които се отличават със своята надеждност и издръжливост. Нашата цел е да ви осигурим най-доброто обслужване и най-качествените продукти на конкурентни цени.

Пазарувайте с увереност в онлайн магазина на Viki-Max и се наслаждавайте на най-доброто обслужване и широка гама от продукти, които ще отговорят на всичките ви изисквания и предпочитания!

 

ДобреСайтът използва 'бисквитки', за да подобри услугите. Продължавайки разглеждането му автоматично се съгласявате с тяхното използване.
Съобщение